REZANJE VODENIM MLAZOM - WATERJET CUTTING
Ekon CutnologyEkon CutnologyEkon Cutnology
(Pon-Petak)
info@ekon-cutnology.com
88000 Mostar
Ekon CutnologyEkon CutnologyEkon Cutnology

Rezanje plastike, gume i kože

Plastika guma i koža

Posebna kategorija u našem asortimanu usluga je rezanje plastike, gume i kože. To su materijali koju spadaju u red mekših materijala za obradu. Rezanje vodenim mlazom ima posebne prednosti kada je u pitanju obrada ovih materijala, zbog izuzetne brzine kao i savršenog završnog sloja.

Plastika
Guma
Koža
Plastika Guma Koža

Waterjet rezanje moguće je i na plastici. Prednost rezanja ovom mašinom jeste da nema zagrijavanja, a hladno rezanje je ključno kod rezanja plastike kako bi obradak zadržao traženi oblik.

Rezanje vodenim mlazom omogućava precizno profilisanje materijala debljina do 150+ mm. Proces sječenja je hladan (bez deformacije i kaljenja) te u većini slučajeva nema potrebe za dodatnom obradom ivica. Mašina omogućava bržu izradu određenih gumenih proizvoda.

Koža ima veliku primjenu u industriji, osim za odjeće koristi se za izradu predmeta. Rezanje waterjet mašinom rezultira čistim i zatvorenim rubovima.

Kontakt

  • Maršala Tita 288
    88 000 Mostar
  • (+387)61 723 119
  • info@ekon-cutnology.com

Novosti

Pratite najnovije informacije o vodenom rezanju i vezanim tehnologijama na našem blogu.

Pretplatite se na naš newletter

Sve informacije vezano za naš rad kao i novosti iz waterjet rezanja možete saznati ukoliko se pretplatite na naš newsletter. Čekaju Vas i neka jako ugodna iznenađenja.
Ne, hvala.
Pretplatite se na naš newletter